Program Call Center Luni-Vineri 09:00 - 17:00
Livrare GRATUITA pentru comenzile peste 200 RON in Bucuresti/Ilfov si peste 250 de RON national.

Vin Rosu Frapatto IGT Mandrarossa 0.75l

88,89 lei
În stoc
Adaugă în Wishlist
Un vin rosu rubiniu intens produs din soiul Frapatto (un soi de struguri cultivat in principal in Sicilia) de catre Mandrarossa, o crama care are reputatia de a produce vinuri de inalta calitate folosind tehnici traditionale si inovatoare de vinificatie. Podgoriile sunt situate in diferite regiuni ale Siciliei, iar portofoliul cramei include vinuri DOC si IGT care reflecta terroir-ul si climatul unice ale insulei.
Vizual: Culoare rosu rubiniu intens, cu usoare reflexe violete.
Olfactiv: Profilul aromelor este intens, cu note de fructe rosii coapte, mure, cirese negre, prune si condimente.
Gustativ: Vinul este corpolent, cu tanini fermi, aciditate buna si un finis lung, cu arome de fructe negre, cirese negre, prune si mure, cu note de condimente si vanilie.
Frapatto este un vin rosu corpolent care se asorteaza bine cu mancaruri consistente din carne rosie, pregatita la gratar, tocanite si legume prajite, paste cu sosuri pe baza de rosii si branzeturi mature.

Mandrarossa este un brand de vinuri siciliene ce aparține cooperativei Settesoli, situat în Menfi, pe pitorescul litoral al Siciliei. Înființat cu scopul de a evidenția diversitatea și unicitatea terroir-ului sicilian, Mandrarossa se concentrează pe producția de vinuri care reflectă caracteristicile specifice ale regiunii. Folosind metode de cultivare sustenabile și inovatoare, Mandrarossa oferă o gamă largă de vinuri, de la soiuri autohtone, precum Grillo și Nero d'Avola, până la soiuri internaționale, adaptate perfect la clima și solul sicilian. Vinurile Mandrarossa sunt apreciate pentru expresivitatea lor aromatică, echilibru și puritatea gustului, fiind create pentru a acompania diverse preparate culinare și pentru a oferi o experiență autentică iubitorilor de vin din întreaga lume. Brandul este un ambasador al inovației și tradiției viticole siciliene, angajat în promovarea calității și diversității vinurilor siciliene pe scena internațională.

Fermentare in tancuri de inox la temperaturi controlate. Vinul este apoi maturat in baricuri de stejar pentru a adauga complexitate si structura. Procesul de vinificatie include macerarea la rece si fermentatia malolactica pentru a imbunatati corpul si echilibrul vinului.
  • Categorie Produs
    Vin Roșu
  • Soi strugure
    Frapatto
  • Țară de origine
    Italia
  • Regiune
    Sicilia
  • Culoare
    Roșu
  • Tipologie
    IGT
  • Brand:
    Mandrarossa
Nu sunt recenzii la acest produs
Fii primul care face o recenzile produsului.Completează câmpurile marcate cu steluță și apreciază produsul nostru.