Spaghete cu panceta, kale și brânză de capră

Rețeta lui Chef Dragoș Bercea pentru La Molisana



INGREDIENTE (două porții)

200g spaghete integrale La Molisana

100g brânză de capră

50g pancetta / bacon crud

20g capere

50g roșii deshidratate în ulei

100g zucchini

150g kale

20g ceapă

2 căței usturoi

Ulei de măsline

Sare, piper


PREPARARE

Într-un vas încăpător pune apă la fiert pentru paste. Între timp, toacă ingredientele mărunt: ceapa, usturoiul, pancetta, dovlecelul, roșiile deshidratate și frunzele de kale. Când începe să clocotească apa adaugă pastele și lasă la fiert pentru intervalul indicat pe pachet.

Într-o tigaie călește în puțin ulei de măsline pancetta, ceapa și usturoiul până se întrepătrund aromele. Adaugă și dovlecelul, condimentează și adaugă frunzele de kale. Când s-au înmuiat ușor, se adaugă roșiile deshidratate și caperele, apoi pastele scurse. Amestecă bine, pentru a ajuta sosul să adere iar aromele să se combine. Stinge focul și adaugă brânza de capră, apoi servește. Poftă bună!

Adauga in cos toate produsele din reteta

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!