Pui Tikka Masala

INGREDIENTE

1 borcan sos Patak’s Tikka Masala

500 g piept de pui dezosat, fara piele

jumatate de ceapa

cateva rosii cherry

o lingurita de zahar

putina sare

putin coriandru proaspat

un pachet de Patak’s Papadums (optionale)

200 g orez

 

MOD DE PREPARARE

Fierbem 200 g de orez in apa cu sare.

Intr-o tigaie, cu putin ulei, calim ceapa taiata marunt, doar putin, pana devine moale.

Adaugam carnea taiata cubulete si o rumenim 3-4 minute.

Adaugam sosul, amestecam si lasam sa fiarba 5 minute, la foc foarte mic, amestecand periodic.

Adaugam rosiile cherry taiate marunt, zahar si putina sare si mai fierbem inca 5 minute, amestecand constant.

Servim imediat, cu orez fiert si coriandru proaspat presarat deasupra.

 

PAPADUMS

Intr-o tigaie punem ulei si il incingem.

Punem cate un disc de papadums si il lasam doar cateva secunde. Se va umfla si praji imediat. Nu trebuie sa se rumeneasca.

ADAUGA IN COS TOATE PRODUSELE DIN RETETA

Adauga in cos toate produsele din reteta

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!