
Pui Tikka Masala
INGREDIENTE
1 borcan sos Patak’s Tikka Masala
500 g piept de pui dezosat, fara piele
jumatate de ceapa
cateva rosii cherry
o lingurita de zahar
putina sare
putin coriandru proaspat
un pachet de Patak’s Papadums (optionale)
200 g orez
MOD DE PREPARARE
Fierbem 200 g de orez in apa cu sare.
Intr-o tigaie, cu putin ulei, calim ceapa taiata marunt, doar putin, pana devine moale.
Adaugam carnea taiata cubulete si o rumenim 3-4 minute.
Adaugam sosul, amestecam si lasam sa fiarba 5 minute, la foc foarte mic, amestecand periodic.
Adaugam rosiile cherry taiate marunt, zahar si putina sare si mai fierbem inca 5 minute, amestecand constant.
Servim imediat, cu orez fiert si coriandru proaspat presarat deasupra.
PAPADUMS
Intr-o tigaie punem ulei si il incingem.
Punem cate un disc de papadums si il lasam doar cateva secunde. Se va umfla si praji imediat. Nu trebuie sa se rumeneasca.
ADAUGA IN COS TOATE PRODUSELE DIN RETETA