Kakiage - Legume Crocante in Aluat Tempura

INGREDIENTE

1 pachet mix Blue Dragon pentru aluat Tempura

1 dovlecel mic

1 ardei rosu

1 ceapa alba

1 morcov

frunze de coriandru si/sau patrunjel

ulei vegetal pentru prajit

Sos sweet chilli Blue Dragon

Sos mango chilli Blue Dragon

 

MOD DE PREPARARE

Taiem legumele fasii sau bastonase cat mai subtiri.

Amestecam continutul unui pachet de tempura cu 225 ml aparece si amestecam energic cu un tel panacand obtinem un aluat fin, ca pentru clatite.

Turnam aluatul peste legume si amestecam bine.

Intr-un wok sau o tigaie cu margini inalte, incingem o cantitate mare de ulei.

Prajim cantitati mici de legume 2-3 minute, pana cand devin aurii si crocante.

Le scoatem pe un servetel absorbant, pentru a inlatura excesul de ulei, apoi le servim imediat cu sosuri la alegere.

Adauga in cos toate produsele din reteta

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!