Tabasco

Edmund McIlhenny si-a denumit acest sos TABASCO care este un cuvant indiano - mexican a carui traducere este “tinutul cu pamant cald si umed". Anumiti cercetatori sustin ca s-ar traduce "locul cu stridii si corali “.

McIlhenny si-a brevetat produsul in 1870 si de atunci TABASCO brand pepper sauce si-a inceput calatoria sa prin lume.

Acum, la fel ca si atunci, semintele speciale de ardei Capsicum sunt plantate in sere in luna ianuarie a fiecarui an, iar in luna aprilie sunt mutate pe camp pana in luna august, atunci cand ardeii ajunsi la maturitate sunt culesi.

Timp de 147 de ani, procesul de productie a ramas in mare parte neschimbat.

Ardeii cu nuanta potrivita de rosu sunt culesi prin metoda ”le petit baton rouge”.

Dupa ce se culeg, ardeii se pun la invechit in baricuri din stejar alb timp de 3 ani. Aceste butoaie se sigileaza cu un strat gros de sare. Dupa 3 ani sosul obtinut prin macerare se amesteca cu un otet din vin alb de inalta calitate.

Lista produse: Tabasco

Stoc: In stoc
Nou

Sos iute, Tabasco Sriracha, 256ml

20,71 lei
Stoc: In stoc

Condiment de ardei verde, Tabasco, 60ml

14,17 lei
Stoc: In stoc

Condiment de ardei rosu Chipotle, Tabasco, 60ml

14,17 lei
Stoc: In stoc

Condiment de ardei rosu, Tabasco, 60ml

14,17 lei
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)