Program Call Center Luni-Vineri 09:00 - 17:00
Livrare GRATUITA pentru comenzile peste 200 RON in Bucuresti/Ilfov si peste 250 de RON national.

Tabasco Sos Sweet&Spicy 256ml

17,17 lei PRP: 22,89 lei
  • Cod produs: TAB30
  • Producător: Tabasco
În stoc
Adaugă în Wishlist
Desi are in denumire cuvantul "Spicy" , acest nou produs este cel mai putin picant din gama TABASCO® Brand. Iuteala este echilibrata de o aroma dulce, cu note de ghimbir , pere si usturoi. Textura acestui sos și aroma lui unica il fac un excelent dipping pentru nuggets de pui, chicken fingers, cartofi prajiti, creveti sau legume panko dar si un ingredient pentru retete asiatice . Asadar, TABASCO – SOS SWEET & SPICY, prin versatilitatea lui, poate fi folosit ca o marinada, ca un dipping sau ca un Ingredient. Noul TABASCO – SOS SWEET & SPICY este disponibil in piata din Romania incepand din 14 Februarie 2023 intr-un ambalaj de 256 ml. TABASCO - SOS SWEET & SPICY nu contine conservanti, iar reteta include TABASCO® Sos ardei rosu, care ii da gustul specific de TABASCO. Noul sos este un amestec de dulce și picant, este mai bland decat sosul rosu tradițional TABASCO®, dar mai picant decat sosul verde TABASCO®, cu un rating Scoville de 100 - 600 de unitati.

Acest produs nu are informații despre ingrediente

Acest produs nu are informații despre rețete

Edmund McIlhenny si-a denumit acest sos TABASCO care este un cuvant indiano - mexican a carui traducere este “tinutul cu pamant cald si umed". Anumiti cercetatori sustin ca s-ar traduce "locul cu stridii si corali “.

McIlhenny si-a brevetat produsul in 1870 si de atunci TABASCO brand pepper sauce si-a inceput calatoria sa prin lume.

Acum, la fel ca si atunci, semintele speciale de ardei Capsicum sunt plantate in sere in luna ianuarie a fiecarui an, iar in luna aprilie sunt mutate pe camp pana in luna august, atunci cand ardeii ajunsi la maturitate sunt culesi.

Timp de 147 de ani, procesul de productie a ramas in mare parte neschimbat.

Ardeii cu nuanta potrivita de rosu sunt culesi prin metoda ”le petit baton rouge”.

Dupa ce se culeg, ardeii se pun la invechit in baricuri din stejar alb timp de 3 ani. Aceste butoaie se sigileaza cu un strat gros de sare. Dupa 3 ani sosul obtinut prin macerare se amesteca cu un otet din vin alb de inalta calitate.

Acest produs nu are caracteristici
Nu sunt recenzii la acest produs
Fii primul care face o recenzile produsului.Completează câmpurile marcate cu steluță și apreciază produsul nostru.