Program Call Center Luni-Vineri 09:00 - 17:00
Livrare GRATUITA pentru comenzile peste 200 RON in Bucuresti/Ilfov si peste 250 de RON national.

Tabasco Sos Habanero 60ml

15,37 lei PRP: 20,49 lei
  • Cod produs: TAB29
  • Producător: Tabasco
În stoc
Adaugă în Wishlist

McIlhenny Company produce pe insula Avery, Louisiana de peste 150 de ani legendarul sos TABASCO®, acelasi loc în care a fost creat în 1868 de Edmund McIlhenny.

Aceasta micuta sticla a devenit emblematica de-a lungul timpului fiind un produs folosit acum atat In bucataria noastra de acasa, cat si In restaurantele lumii. Sosul TABASCO® este vândut în peste 195 de țări și teritorii și este etichetat în peste 36 de limbi și dialecte.

Compania  McIlhenny, deținută și administrată de aceeasi familie, experimentează în mod constant noi arome și gusturi si, ce este cel mai important, este foarte atenta la tendintele pietei.

Astfel acum ne putem bucura si in Romania de un nou gust : TABASCO® Sos Habanero .

TABASCO® Sos Habanero este un sos din ardei Caraibian, fructat si iute,  amestecat cu mango, papaya, tamarind, banană, ghimbir și piper negru măcinat.

Ardeiul rosu de Caraibe, cunoscut si sub numele de Scotch Bonet este o varietate de ardei iute numita asa pentru asemanarea sa cu o palarie Tam o' shanter (boneta tipic scotiana). Este un ardei prezent în Caraibe, cu un grad de Iuteala de ce variaza intre 100.000 si 350.000 pe scara Scoville. Aromele sunt adesea descrise ca avand note de cirese, rosii si mere.

Nivelul de Iuteala al sosului TABASCO® Sos Habanero este >7,000 SHU (unitati pe scara Scoville).

TABASCO® Sos Habanero  este recomandat pentru un plus de iuteala intr-un salsa, ca dipping pentru pui prajit, tacos sau pentru diferite marinade. Fie că este vorba despre cajun, mexican, caraibean, asiatic sau de mancare africana, cateva picaturi de TABASCO® Sos Habanero Iti da acea aroma de picant.

  Daca esti In cautarea unui sos iute, sosul nostru Habanero are un nivel de Iuteala care nu este pentru amatori!

Acest produs nu are informații despre ingrediente

Acest produs nu are informații despre rețete

Edmund McIlhenny si-a denumit acest sos TABASCO care este un cuvant indiano - mexican a carui traducere este “tinutul cu pamant cald si umed". Anumiti cercetatori sustin ca s-ar traduce "locul cu stridii si corali “.

McIlhenny si-a brevetat produsul in 1870 si de atunci TABASCO brand pepper sauce si-a inceput calatoria sa prin lume.

Acum, la fel ca si atunci, semintele speciale de ardei Capsicum sunt plantate in sere in luna ianuarie a fiecarui an, iar in luna aprilie sunt mutate pe camp pana in luna august, atunci cand ardeii ajunsi la maturitate sunt culesi.

Timp de 147 de ani, procesul de productie a ramas in mare parte neschimbat.

Ardeii cu nuanta potrivita de rosu sunt culesi prin metoda ”le petit baton rouge”.

Dupa ce se culeg, ardeii se pun la invechit in baricuri din stejar alb timp de 3 ani. Aceste butoaie se sigileaza cu un strat gros de sare. Dupa 3 ani sosul obtinut prin macerare se amesteca cu un otet din vin alb de inalta calitate.

Acest produs nu are caracteristici
Nu sunt recenzii la acest produs
Fii primul care face o recenzile produsului.Completează câmpurile marcate cu steluță și apreciază produsul nostru.